onsdag 8. september 2010

På besøk hos Linda

En lørdag i juli var endelig dagen der, vi skulle møtes allemannalle fra Fredtungjengen på besøk hos Linda i Hønefoss!

Tilstede var Linda (Hønefoss/ Oslo), Marit (Skien), Johannes (Notodden), Beathe og Kristian (Kristiansand), Alf Martin (Oslo), Romana (Basel, Sveits), Sanne og Vibeke (Utrecht, Nederland).

Mye er forandret siden den gangen vi møttes på Fredtun for snart ti år siden, og siden vi alle enten bodde sammen eller møttes i Trondheim i årene etterpå. Likevel er alt det samme, og det er ikke uten grunn vi kaller oss Fredtunfamilien1

Det ble et hjertelig gjensyn og en fin dag for alle! Vi hadde tatt med grillmat, noen hadde en diger salat, jeg hadde laget en Oreo Dream-kake, og værgudene var virkelig på vår side der vi satt med utsikt mot Tyrifjorden.

Vi koste oss masse, grillet, mimret og spilte spill! Fint å være samlet igjen!

Sanne var selvfølgelig med og klarte seg flott til tross for manglende Fredtun-bakgrunn. Alf Martin fikk lært seg litt nederlandsk, jeg strikket(overrasket?) litt innimellom spørrespillet. Linda kuppet hele spillet.

En herlig dag!

7 kommentarer:

Nina sa...

Skjønne Vibeke, så deilig å se masse nye innlegg på bloggen din! Har savnet bloggingen i sommer. Men når jeg ser alle disse flotte bildene, så forstår jeg hvorfor bloggen ikke har vært prioritert. Det ser ut til at du/dere har hatt en strålende sommer! Masse lykke til med jobbsøkingen, hørtes positivt ut med alle mailene og telefonene:) Gleder meg til å lese mer om det etterhvert. Sjalet du strikket eller var det heklet? til tanta di, var superfint:)

Vibber`n i Farta sa...

Hei Nina!

Hyggelig at du stikker innom! Takk for det, synes ikke sjalet ble så verst!
Ja, jeg ble plutselig inspirert til å gjenoppta bloggingen! Det ligger et par sokker her til deg! Si fra når du har adresse i London, så får du en høst/vinter med varme føtter i hvert fall!

romanita sa...

jähh... og vi lærte mye om norsk fotballfolk (men jeg glemmte allerede igjen ,) - jeg må nok sir at kaken var kjæmpe gooood!!! :) og at vi neste alle har blitt solbrent ;)
… nå må jeg lese videre ,) hehe... så kult å ha en "diary"-boka på data som lage ut bilde og tekst som jeg var en del av!!!! hehe... tuuuusen takk kjære venn :* love youuuu, romi

Anonym sa...

GOSH! You made my day! PLUTSELI va her masse nytt, må bjunde å sjekke oftare igjen her inne trur ej ;) Masse flotte bilde, som du også fortjena litt kred for syns ej! Fantastisk å ramle inn på sida di og forstå at her må en nok bære gå å fylle på vannflaska og finne lunsj nr. 2 og sette sej ned å lese i staden for å jobbe!;)Gjelde å prioritere!

Takk for i sommar! Å FOR en fine sommar! syns alle (mej inkludert) klaga over regn å vind, men fredtungjengen klarte å "time" det her heilt perfekt! Både hyttetur å Lindatur å oslotur. MEN me en sånn go gjeng skine sola alletide kanskje? :)

Og lykke til me å sjarmere arbeidsgiverane i senk! Ditte fiksa du!

KJEMPEKLEM
BeatheBolla(som forøvrig e i KRISTIANSAND ikkje Stavanger ;))

Vibber`n i Farta sa...

Hei!

Tusen takk for hyggelige kommentarer alle sammen! =)
Jeg vet ikke helt hvordan jeg fikk til at dere bor i Stavanger, kanskje jeg konsentrerte meg så hardt på om det var Notodden eller Nesodden Johannes bor mens jeg fylte inn de andre på autopilot..! Haha

Beathe sa...

Johannes ja... Bor ikkje han i Gjøvik? ;) Eller no... :D

Vibber`n i Farta sa...

Ah, stemmer det! Skulle ikke han flytte fra Notodden til Gjøvik? Hmmm.. I neste innlegg tror jeg at jeg dropper de stedsreferansene, gitt! ;)