onsdag 8. september 2010

Sommer i Hulvika

Vi var så heldige å få låne hytta til tanta og onkelen min som ligger i Hulvika i Son et par dager. Kristian og Beathe (med lillemann/-mor i magen), Romana og Alf Martin og Sanne og jeg dro utover og fikk noen fantastiske sommerminner! Med disse bildene er jo ord nærmest overflødig, men jeg kan jo komme med noen stikkord!

- Vi plukket blåbær, og jeg tok bilder av Romana som plukker blåbær ved sjøen -siden de ikke har sjø i Sveits!

- Romana laget en alldeles nydelig blåbærpai!

- De to dagene vi var på Hulvika hadde vi det beste været som var å få i hele sommer!

- Vi koste oss med spilling, soling, bading, og med å bare være sammen.

- Vi grillet (les: Kristian grillet, det er visst en mannejobb!) alt muligslags kjøtt vi hadde fått med oss etter kalaset hjemme hos Mamma og Pappa, et slags supertortilla-måltid vil jeg kalle det!

-Badinga var av den pinglete sorten! Siden det hadde vært så mange brennmaneter i år (vi så en del) var det ingen som turte å legge skikkelig på svøm... Men det ble litt plasking!

(Av fotocredits må jeg opplyse at det fantastiske bildet her nederst til høyre er tatt av min gode venn og mestertfotograf Alf Martin! Og at det er mulig at det er Sanne som tok bildet av hytta ovenfor her -det bare var i fotosamlingen min plutselig..!)

1 kommentar:

romanita sa...

du har bare fantastikk snille familien, som lå oss låne huset i det to best dagene på sommeren 2010! hva slags snille folk: tusen takk fra meg :)

vel - blåbær plukking (samt lage den på romanas måte ,) og spise den på solnedgang på terassen / har min første "levende" sjølstjerne (som var fiolett-rosa) i hånda min og spele så mange lek om norge :) det var helt fantastikk! og morsomt å tenke på vårt fine jentasamtaller på liggestol og den siste kveld i hytte når jeg hadde den verdensbeste ting (person) i hodet mitt, som ingennoen skal finne ut!!! … vel - Sanne var kjæmpe flink! jeg kan ennå ikke tror, hvorfor min tur gikk så fort forbi … ,(