onsdag 8. september 2010

På besøk i Moss

Noen av Fredtunerne kom også en tur til Moss, og vi hadde en veldig koselig kveld sammen med mine kjære foreldre.

På grunn av utrygt vær var det dekket under markisa, og bordet bugnet av alskens lekre ingredienser en kunne fylle panna si med. Vi hadde nemlig raclette, my favourite! =) Det var kylling marinert i flere varianter, marinert svinefilèt, kroatiske kjøttboller, choirizo, nederlandsk røkt pølse, lammepølser, hvitløksbrød, gratinerte poteter, båtpoteter, salat, eggerøre, pannekakerøre, hjemmelaget jordbærsyltetøy, stroop og sikkert noe mer jeg ikke kommer på i farta. Fint var det!

(For de som ikke kjenner konseptet så står det en stor grill på bordet hvor de små pannene hver enkelt har passer inni, så fyller man panna med det en har lyst på. Mens det steker, forsyner en seg med allverdens tilbehør.)

Etter hvert trakk vi innendørs for å spille spill, og til tross for det noe molefunkne uttrykket til gutteklubben grei her øverst til høyre, var det de som stakk av med seieren! En veldig hyggelig kveld! Takk til mine kjære foreldre for gjestfriheten og at de er dem de er! =)

(Av fotocredits må opplyses at min gode venn og fotografmester, Alf Martin, er mester for de fineste bildene i denne montasjen. Om det skulle være noen tvil, så er det de to store pluss brillebildet (ja, du vet hvilket jeg mener!) )

1 kommentar:

romanita sa...

yammieyam - maten var ja så gooooood … masse mat og min mage var ja så fult av god Bredmanshusmat ;)
en hurra på familienbredman for den fine kvelden og ikke til å glemme, at din kjære mor kunne nesten ikke gå - håper hun har det nå bedre!