onsdag 1. september 2010

Tilbakeblikk

I forigårs søkte jeg på syv jobber, samt la ut CVen min på et par sider hvor arbeidsgivere kan se etter folk til å jobbe for seg. I går rant det mailer og telefoner inn, både jobber jeg har søkt på og arbeidsgivere som har sett profilen min på vacaturebank og monsterboard. Mer om det når jeg vet noe mer!

Men poenget er altså: etter den finfine innsatsen (klapp på skulderen) har jeg tatt meg tid til å surre litt og kose meg litt med den fine datamaskinen min. Dette har resultert i en del bildemontasjer med bilder fra i sommer, som dere nå etter hvert skal få se. Først ut er:


Bursdagspiknik

Som den observante leser har fått med seg hadde jeg handlet inn til og planlagt en bursdagspiknik tidlig i juli. Da dagen opprant var det fint vær -men en halvtime før gjestene skulle komme og alt stod pakket og klart for å gå bort i parken, brøt nærmest helvete løs! Det begynte å blåse med storm i kastene, og regnet kom i bøttevis! Hjelp! De første gjestene som ankom var klissvåte (den observante leser ser at Meike har lånt en kjole av meg). Før de ankom hadde vi imidlertid gjort om stua vår til piknikområde, med rødrutete piknikduk på bordet, og grillen ble fyrt opp ute i patioen vår. Selvfølgelig var det ergerlig med været! Men alt i alt gjorde det virkelig ikke noe! Det var utrolig hyggelig, og gjestene var veldig fornøyd med maten (som jeg glemte å ta bilde av), som bestod av en haug ulike typer kjøtt i ulike marinader, brød, en stor salat, aluminiumsknytter med grønnsaker fra grillen og til sist en deilig Oreo Dream- kake (man kan lage god kake uten ovn, utvalget bare begrenses litt!). Tilstede var Erin, en kollega fra skolen jeg jobbet på, Machteld, Theo og Joren (familie fra Amsterdam), Michiel og Meike, Jasmijn og Marco (alle ex-colleger/ medlem av "Norskklubben"), Sanne og jeg selv. Utpå kvelden stilnet både vind og regn, og de seks sistnevnte gikk til parken for å spille Boccia -en fin avslutning på en fin kveld!

1 kommentar:

Felisi sa...

Mange herlige bilder!
Og jeg skulle gjerne visst hvordan du lager de fine montasjene...