fredag 17. september 2010

Kjole til lillesøster

Ikke at jeg har noen lillesøster, men det er det denne nydelige kreasjonen fra Tora Frøseth heter. Jeg kunne bare ikke stå for fristelsen!

Garnet fant jeg på loftet hos Mamma, deilige nøster med Mandarin Petit! Mykt bomullsgarn til en liten kropp. Kjolen er strikket på pinne 2,5, og det gikk så fint, fort og flott alt sammen! Anbefales virkelig som strikkeprosjekt!

Kjolen har ligget ferdig en stund, det var bare montering og knapper som manglet. Jeg prøvde først med gule knapper, så med grønne, men det måtte bare blir disse fantastiske sjiraffknappene! De er jo bare så meg! Hvem som skal få boltre seg i denne, får vi vente og se.Mønster: Kjole til Lillesøster av Tora Frøseth
Størrelse: 6 mnd
Garn: Mandarin Petit
Pinne: 2,5

10 kommentarer:

Tanta'ri sa...

ÅÅÅÅ den var fin!
:-)


Leste mailen din. Kommer straks tilbake med et svar.
Skal bare en kjapp tur til Bergen først!
God helg!

Klem!

mimouna sa...

Nydelig liten kjole, det dukker nok opp en passende lillesøster et sted som kan bruke den. ;o)

Takk for koselig kommentar på bloggen min!

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg kjole og herlege knappar!! :)

mammamia sa...

Sååå søt! Heldig den som får pynte seg med den!

lise sa...

Så flott den er, knallgul er visst blitt den nye yndlingsfargen min, jeg virkelig digger den! Har strikket kjolen jeg også - og liker den godt.

Fidus sa...

Denne har jeg også strikket- jeg liker den nok bedre enn datteren, men hun har da glimtet til og hatt den på seg.
Takk for kommentar i bloggen! Jeg syns det er mrosomt at jeg har fått strikket sokker som er akkurat som jeg vil ha de, og er godt fornøyd med meg selv!
Ha en flott helg!

Greta sa...

Den er søt den kjolen ja. Skikkelig tøff vart den med giraffknapper. Du får legge den vekk til du får ei ega datter, var ikkje det lurt vel. Ha ein fin søndag

Vibber`n i Farta sa...

Oi, her var det kommet mange hyggelige kommentarer! Vet om flere babyer som er på vei, så får vi se hvem som blir den heldige! =)

Norun sa...

Oioioi, den var supersøt! :) Du har virkelig hatt superproduksjon på stilige ting den siste tida ser det ut til! Bra jobba! :) Kjenner det klør litt i strikkefingrene hos meg og nå. :o)

Hilde C. sa...

Det ble en skikkelig sprek kjole! Herlig fargevalg :-)