onsdag 22. september 2010

Jobbintervju og vrang, vrang, vrang

I dag har jeg vært på et jobbintervju. Jobben er en slags administrativ stilling hos et patentbyrå. Det gikk ganske bra, synes jeg! Spennende om jeg blir innkalt til andre runde med intervjuer! Og spennende hvordan jeg da i så fall skal gå frem i lønnsforhandlingene, de er noen rever på det her i Nederland!

Når det gjelder VRAAAANG, vrangere, så er det ikke noe som har slått seg vrang. altså -det er bare den overivrige hobbystrikkeren Vibber`n som har litt mange prosjekter på gang på èn gang -og nå er samtlige i en fase med myyye strikking av vrangmasker -herk! Får planlegge lurere neste gang!

Takk for mange hyggelige kommentarer på bloggen i det siste, det gjør bloggingen til en langt mer takknemlig "jobb"!

6 kommentarer:

Greta sa...

Som man reder ligger man hihi. Lykke til med jobbinterjuv nr to. håper du får den. stor kelm fra meg

Unknown sa...

oioioi... blir spennende å se om du blir innkalt på intervju nummer 2...

forøvrig ble jeg nysgjerrig på hva resultatet av alle vrangmaskene blir :D

Fidus sa...

Spennende med jobbintervju!
Hvis det er noen trøst, så strikker jeg også en del vrangmasker for tiden- men det skal felles masker, så det går på sett og vis fortere og fortere.
Menn og omorganisering- et veldig kjent fenomen, som sjeldent blir bra.Øl og brus bli kaldere i de andre hyllene i kjøleskapet, det er derfor vi bruker de enderste skuffene til grønnsaker/ frukt. Og det tror jeg at jeg her lest i bruksanvisningen til kjøleskapet.

mimouna sa...

Så spennende, lykke til!

åk sa...

Hei kjære deg!
Så spennanes me jobbintervju da - å jobb i et patentbyrå hørtes jo ut som nå for kreative deg da!
Og eg bi bare meir og meir imponert over kor produktiv du ha vært over lang tid no :-D

Klæm, ÅK

Norun sa...

Når det gjelder øl og brus i kjøleskap må jeg benytte anledningen til å skryte av "chilled room" som er i vårt kjøleskap, spesielt designet for å kjøle drikke ned ekstra mye, mens grønnssaksskuffene er under der igjen og er ikke så kalde. Alt hva man kan få til med teknologien nå for tida altså! :)