søndag 2. november 2008

Stop Me If You Think You`ve Heard This One Before

: super helg - sliten søndag -ny uke, nye muligheter

Fredagen kom med diffuse planer, men topp humør. Det ble både trening, quiz og ølfest med kjekke, hyggelige karer. I want to have in both bag and rucksack, you know. Det var knall! Men det innebar relativt mye øl.. Garage var knall, aiaiai så gøy det var! En fantastisk kveld! Men til tross for mange interessante tilbud kunne ingen måle seg med ÅK denne kvelden heller -når hun ringte på vei hjem fra cheese&wine. Sovnet i halv sekstida etter oppdaterings, latter og suppe (ny nattmat-trend?) i stua. Lørdagen kom. Litt for fort. Den bragte med seg mildere vær (det har vært brrr her hele uka, inne og ute), bytur med Nina, nye fabulous sko, og en trippeldate med Elisabeth og Åsert. =) Kafè Spesial var stedet, og det ble god mat, godt drikke, koffeintabletter som smakte tannkrem, latter, fjortishumor og beundring av utringninger. Så var det Hectors Hybel, hvor (selv jeg syntes) klientellet var litt i yngste laget. Vi møtte opp med hyggelige folk, det var rett og slett flott. Men en tur innom Garage senere måtte vi kaste inn håndkleet, det var for lenge til de åpnet kjelleren for ukontrollert hopping på dansegulvet...

Søndag er søndag. Men jeg har vasket både badet, klær og meg selv (jeg lekte spa!), mens The Smiths underholdt. Og nå må jeg forberede litt biologiundervisning om nervesystemet til i morgen . Så blir det søndagsfilm i kollektivet, Juno denne gang (vant gavekort på DVD på quiz`en). Ja, dett var vel dett. Og så er det ny uke, nye muligheter -siste praksisuke!

6 kommentarer:

svakaffi sa...

ah, the smiths! ja. og juno, ah! høres ut som gode elementer å avslutte en helg med, som jeg forstår har vært bra :)

Vibber`n i Farta sa...

:D
Yep, exactly!
Ble ingen Juno, da. Men filmen ligger nå her.. ;)

Anonym sa...

Hehehehehehe, mått flir av beskrivelsan dine av daten på lørdag :-) Trur vi vart lagt mærke tell på Specialen.... Men som vi alle veit: All oppmerksomhet e go oppmerksomhet!!!!!!

Vibber`n i Farta sa...

Jepp, du sier noe. Og enda utelot jeg kanskje elementer av kafèbesøket.. :P

Anonym sa...

HEheHEheHEheHEhe!!! De er eit godt folk av fantastiske unge damer som det bare er ultramongo bra å henge med!!!HUrraHUrra for ÅSert og FIbber`n!!!

Vibber`n i Farta sa...

Hehehe, ultramongo bra er du også, snuppa! Berre så du veit da ;)Hurra Hurra for Elsbethen! =D