torsdag 13. november 2008

Häng Med På Party

I anledning at Vibeke forhåpentligvis (innen den tid) er blitt lærer, og at redaksjonen flytter til Nederland, arrangeres det 6. desember et

"Oi, Vibeke har faktisk blitt lærer og flytter dessuten til Nederland"-kalas

Redaksjonen ønsker derfor å invitere alle sine trofaste lesere til dette gildet. Det vil bli kake, serpentiner, snacks, småmat (betyr ikke sodd) og kanskje til og med ballonger! Det antas at det hele vil gå av stabelen fra klokken 19 og utover. For eksamenslesende, eldre og svakelige er det fullt mulig å bare ta en tur innom og spise kake, men det forventes at røkla stiller med godt drikke (eksempelvis brus, vin, saft, øl, kokosmelk, selters, whiskey, tomatjuice etc), og et svært godt humør. Fint om du sier fra om du kommer. (Er du ekstra heldig får du til og med en egen invitasjon i et annet forum).


PS: Inkluderer et bilde fra et svært vellykket kalas i 2003..!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg kommer, jeg kommer!!! Klart vi ska feir at du bi lærer og sånn!!!!!!! Gled meg allerede :-)

Anonym sa...

OweEowEEOwEE!! Eg komme Eg komme Eg komme!!!!!! Hurra for Vibeke!!!! Ikkje fult så hurra for Nederland, men veldig masse hurra for lærarstatus!!! OweeOwee!!

Vibber`n i Farta sa...

Aiaiai! Caramba! Så bra =D
Jeg gleder meg allerede og er sværtsvært fornøyd med annonseringen av deres nærvær på kalaset! =D
Eventuelt "OweEowEEOwEE", som noen ville sagt det.. ;)

Anonym sa...

jeg VIL kommer... men du vet ;( *heulheulheul* men men --- nederland er nærmene ;) når skal skal du reiser? uii... gleder meg å besøke deg i nederland!!!! klem

Vibber`n i Farta sa...

Oi, Romana!!! =D
Ja, jeg vil også gjerne at du kommer!!! Men skjønner at det fort blir vanskelig.. Men Nederland, ja -det er ikke så langt mellom Basel og Utrecht! Hihi, da kan vi feire både det ene og det andre! =) Gleder også masse til du kommer på besøk!!!
KLEM