fredag 20. mars 2009

Another Cup of Coffee

I dag prøvde jeg å begynne dagen uten kaffe.
Jeg vet ikke helt hvorfor. Kanskje hadde jeg lyst til å bevare den halvtrøtte følelsen litt lenger, halvsove på trikken mens jeg halvveis lyttet til the Smiths og halvveis var redd for å sove et stopp for langt. Jeg var så trøtt da jeg stod opp, enda jeg hadde sovet mer enn på lenge. 8 timer. Så mer søvn gir trøttere utfall?

Jeg var visst ikke helt meg selv i dag. Speilet likte ikke det det så, og trikken var overfylt. Jeg var sliten og umotivert, men hadde en bra diskusjon med elevene i gruppa jeg jobber med på torsdager. Så var det tilbake til Utrecht og Boni, hvor den ene førsteklassen min var i kranglehumør. Eller kanskje det var meg. Det gikk i hvert fall på trynet. Men hey, jeg er også bare et menneske. I den andre klassen gikk det bra, og så gikk jeg hjem og sov.

Jeg våknet igjen av mobilalarmen. For det var jo ikke natt, men tid for byen. Sykkelen var grei og tok meg fort med til Neude, hvor jeg møtte Anja (fra språkklubben). Vi var nok et fint syn, to høye, blonde jenter i lange, røde jakker.. Det ble tapas og vin. Skravling og latter, deilig å kunne skravle i vei på norsk med en likesinnet! Vi hadde en kjempehyggelig kveld, og plutselig var jeg visst meg selv igjen. Jeg tror jeg er litt overarbeidet. Men heldigvis trenger jeg ikke å gjøre noe nevneverdig før til uka igjen. Vel, jobbe på Anna i morgen, men det går nok fint, fredager på Anna er alltid hektiske, men bra. Så er det helg! Og gud hvor jeg lengter etter helg denne gangen. God helg godtfolk!

2 kommentarer:

Anonym sa...

God helg, min kjære!
Mannen min og jeg skal på helgetur.. til Oslo!
Bo på hotell:
http://www.grimsgrenka.no/
show på latter:
http://www.latter.no/show/display_show.php?showID=3&menuID=1
vandring i byen:
http://www.oslosurf.com/oslobilder/
japansk spa: http://www.dragonfly.no/ og koselig middag:
http://akersberget.no/
Det blir stas!
:-)
Ønsker deg en strålende helg! Håper du får masse pleie og omsorg!
Glad i deg!

SMASK!

Vibber`n i Farta sa...

Det hørtes jo unektelig ut som en meget bra helg, Fru Sjo! Håper du koser deg masse masse! Hils din fantastiske mann! =)