fredag 8. desember 2006

C is for Cookie

Desember
Selve kakenes måned
I hvert fall småkakenes
Det er alltid viktig å ha nok kaker
Mange nok slag
Nok bokser
Som er fulle nok
Til alle gjestene en kanskje skal få

Og hvor enn du snur deg finnes disse gratispepperkakene.
På disken i klesbutikken. På treningssenteret. I venterom. På Rimi. Å spise nok pepperkaker synes å være et viktig kriterie for å ansees som en del av den O`store julemaskinen. En pepperkake (eller to) løser det meste.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm.. kake. Har nettopp spist opp den kjempegode fromagekaka mi, og så inntatt en større porsjon med sjokaldeis. Greit å være inne i regnet for å lese på eksamen! :-) Men begynner å bli litt klar for en hvit jul snart, som ser ut til å la vente på seg. Pokkers global warming, ødelegge julestemninga sånn!

Anonym sa...

Mmmm.. kake ja.. Kanskje jeg skal stikke hjem straks å s pise opp siste rest av gulerotkaka fra bursdagen min :)

Fromagekake hørtes forresten godt ut. Lagd selv Irene?

Vibber`n i Farta sa...

Superirene: fromasjkake!?! Mmm... Hørtes godt ut... Veldig godt ut..! Jeg spør som Norun: laget den selv..? (Oppskrift, oppskrift...)
Eksamen ja.. Men nå er du snart ferdig du også, er du ikke? Uansettt hjelper det sikkert å jekke opp "lei av lesing"-humør et par hakk med feks sjokoladeis -tror du kan være på riktig spor her. Global warming er fiiint..

Norun: Gulrotkake! Bursdag! Hvordan var feiringen?! Å, skulle ønske jeg kunne morfet meg dit, men morfetingesten var ødelagt...

Anonym sa...

Fromasjkake eller fromagekake alt etter som: to pakker rød gele (kan varieres med alle farger, men sansynligvis mest delikat med rød), to pakker kremfløte, en (eller to) rullekake, sjokolade, eple eventuellt andre ting man liker (nøtter, banan etc). Lag geleen, la den stivne litt men ikke helt, pisk kremen stiv, pisk sammen gele og krem og hakket sjokolade epler mm. Fyll en kakeform med rullekake i skiver, hell oppi fromage\krem blandingen og sett forma i kjøleskap til dagen etterpå. Velbekomme! :-)

Vibber`n i Farta sa...

Aaaa, glemsomme meg! Det er jo den kaka du har fortalt meg om før! Og nå har jeg oppskrift, hurra -den høres veldig god ut! Tror jammen jeg skal trylle frem en sånn ved anledning! :)
Blir nesten som den "bakeklubben" vår jeg tydeligvis ikke har tilgang til lenger, dette jo..!

Anonym sa...

Ooo.. fantastisk. Gleder meg til å prøve den kaka en gang :) *lagre oppskrift på skoleområdet mitt med en gang*

Ja Vibeke, du skulle vært i bursdagsfeiringa! Var arti :)

Vibber`n i Farta sa...

Gni det inn..!
Neida, glad du hadde en bra bursdagsfeirin! Sikkert ikke like lett alltid å dra folk ut av eksamnsmodus og med på bursdagsfeiring -det er bra gjort! ;)