onsdag 21. november 2007

I`d Rather Dance With You

...than read all day long...?

Vi har gjort byboere av oss, ja hvertfall i teorien. Vi skal flytte inn i et kollektiv i byen hvor det allerede bor tre andre hyggelige jenter. Litt trangt kan det jo bli, men tror det blir bra jeg =) Akkurat når vi flytter gjenstår å se -men det er liksom mindre viktig oppi det hele -vi har et sted å bo!

Ellers er det mye eksamenslesing det går i for tiden. Det går egentlig ganske greit.
Også er det dansing, da! Mandag hadde vi Balboa-kurs på Swing-kafèen! Det var utrolig artig! Masse hyggelige folk, god stemning, flinke instruktører, og tett-tett dansing. Dansen er en swingdans opprinnelig fra trange ballrooms i 1920-tallets LA -som ergo egner seg ypperlig for dansing til raskrask musikk på liten plass. I følge kilder: "It is danced primarily in close embrace, and is led with a full body connection"... Utrolig artig!
Og i går var det eget Blues-kurs i stedet for den ene Boogie-treningen -med andre ord dansing i klinedans-tempo bare med litt fancy moves. Særdeles hyggelig vil jeg si! Tror alle allerede har fått sin dose kroppskontakt denne uken, for å si det sånn ;)

På fredag har vi invitert til koselig jentekveld her med folk litt herfra og derfra. Det blir en (forhåpentligvis) god middag, vin, latter og hyggelige mennesker. Gleder meg!
Så er det bare å henge i på skolen et par dager til først!

Ingen kommentarer: