onsdag 6. april 2011

Til dere som kjenner noen som kjenner noen som kjenner noen...?

Jeg har fått noen reaksjoner på at bloggen min var så utrolig artig å lese da jeg var ung og singel, og det bygger seg opp forventninger om hva min gamle blogg vil inneholde i mitt nye liv. Så langt kan jeg vil bare si: Hold your horses! For her blir det nok jobbsnakk og annet snikksnakk en god stund fremover!

I dag har jeg ringt og mailet byen rundt og fått satt meg opp på noen vikarlister (barnehager, sykehjem). Så langt har jeg funnet tre jobber jeg kan tenke meg å ha (som fast jobb), så de har jeg søkt på. Satser vilt på å bli konsulent hos fylkesmannen eller resepsjonssjef -men uansett om lykken skulle stå meg bi eller ikke, kan det jo være kjekt å ha noe å gjøre frem til jeg vet noe mer om dette.

Jeg har også snust på leiligheter på finn.no, men hittil har alle vært a) (alt)for dyre eller b) veeldig ukoselige. Føler meg litt ferdig med kollektiv, gammel linoleum, muggkjellere og toalettporselen i blå, rosa, grønn eller gul (ja, jeg har vært innom alle i tidligere kåker). Det hadde vært ålreit å finne en ganske ok leilighet, ja det hadde jammen vært fint. Men heldigvis har det ingen hast, men kan jeg vente litt til, til det faller noe ok ned foran nesa mi. Eller til dere lesere kjenner noen som kjenner noen som har en luksustoppleilighet som de ønsker jeg skal bo i for en slikk og ingenting?! =D

Og til de som håpet at strikkedagene var over: i går var jeg på min første strikkeformiddagskafè (noe må en jo gjøre!), men hva jeg synes om det gjenstår å se.

1 kommentar:

Greta sa...

Halloen. Eg har ingen erfaring med din blogging som singel, ung er du jo enno. håper du får deg ei passende leilighet. Kan nok ikkje hjelpe deg der. Det einaste eg veit som er ledig er min søsters hus i Tønsberg til 2,4 mil. Og det er jo overhode ikkje i Moss hehe.
Strikkekafe på dagtid høsres kult ut. Var på strikkekafe sjølv i gårkveld, men eg veit ikkje heilt om eg er fornøgd med formen, vi får sjå.
Ha ein fin dag, flott helg og lykke til med jobbjakt. klem fra gamla i sogn