onsdag 14. oktober 2009

Tilbake.
Jeg har vært ute i det kalde, kalde været. Det kalde, fuktige været som går gjennom marg og bein. Brrr! Lurer på hvordan jeg skal overleve vinteren, nå er det jo bare oktober.
Jeg syklet til doktormannen. Han var ganske hyggelig i grunn, men han kunne si fint lite om hvorfor jeg har vært halvsyk og slapp nå i en evighet. Etter litt om og men måtte jeg sykle et annet sted for å få tatt en blodprøve (eller fire faktisk), så er det vel bare å vente og se. Jeg synes det hadde vært fint hvis legen kunne finne ut noe. Jernmangel, for eksempel, er fint og konkret. Spis jern, så føler du deg nok superpigg superfort. Det hadde vært en bra diagnose.

Jeg har som sagt fri i dag, siden en del av klassene mine er på leir. En ekstra fridag er fint. Da kan jeg vaske og vaske klær og fikse og sånn. Få i gang den lenge etterlengtede nettbanken. Kanskje jeg skal gå en tur i parken og se på hunder også? I forrige uke var Anja her på besøk, og på fredag satt vi tre timer i strålende vær og strikket og så på hunder. Det var fint å ha en venninne på besøk, og ikke minst en likesinnet hva hunder angår. Vi så sikkert 80 hunder, masse forskjellige raser -til og med en Saarloos Wolfhond.
På kvelden kom Michiel og Jasmijn på besøk, og min kollega Erin. Sanne kom hjem fra England, så det var riktig fullt og trivelig her i stua!

I morgen er siste jobbedag før den etterlengtede høstferien. Jeg skal gi to leseferdighetsprøver, en vanlig prøve, en diktat og to vanlige timer, så dagen burde -i teorien i hvert fall- være overlevbar. Og på mandag setter jeg kursen mot Gardermoen -på tide! Føles ut som år siden jeg sist var hjemme! Sikkert fordi internett lot vente på seg, så det ble lite skyping. Gleder meg til å dra hjem en tur!

3 kommentarer:

Nina sa...

kanskje du har mangel på vitamin B12.. da er man slapp og sliten hele tiden.. men jeg vet ikke om man blir småsyk av det da!:) Håper doktormannen finner ut av det, så du snart er frisk og rask! Hils Sanne:)

Vibber`n i Farta sa...

Ja, kanskje jeg har (hadde?) det. Har begynt å ta B-vitaminkompleks (hva gjør man ikke når det røyner på..), men kan ikke si det har hjulpet foreløpig. Takk takk! Håper også han finner det ut!

Anonym sa...

Ulvehund! Men ikke sånn irsk?