fredag 21. september 2007

Crash Boom Bang

Det er sånt en bare ser på film. Trodde jeg. Men om noen på lurer hvordan det føltes, så var det litt som i et av disse flotte Commodore-spillene fra 80-tallet hvor en blir bombet med måke-egg. Jeg klarte altså å knuse intet mindre enn ti (TI, 10) egg på kjøkkengulvet. Jeg ante fred og ingen fare, men i det jeg åpnet kjøleskapsdøra kom de hoppende ut. De var ikke i en kartong en gang, men i en bolle, så effekten da jeg prøvde å forhindre katastrofen ble jo bare at hvert enkelt egg ble slynget i sin egen finfine kurve. Det nærmest haglet av eventyrlystne egg. SPLÆSJ.. Jeg sier bare: la dette være til skrekk og advarsel for alle dere litt for eventyrlystne der ute!

Ellers kan jeg av svært interessante hendelser nevne at jeg ikke kan fatte at det er helg allerede, at jeg nettopp har skrevet ferdig en grammar paper, at jeg må skrive ferdig et litteraturessay før tidligere nevnte helg er omme, at jeg ikke er helt i form om dagen :/ og at det er visst ikke sykkelen min heller, så den er på reparasjon..

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, den eggeknusingen som du bedriver tiden med, hørtes nesten ut som kunne vært meg... ;)
Sykkelen blir nok frisk igjen (hvis ikke får vi godsnakke med Hugo, sånn at han kanskje kan gå til innkjøp av en ny sykkel til yndlingsdatteren sin...). Men deg er det værre med... Du får ha masse god bedring!
Ha en strålende helg!
Klem Lisa

Vibber`n i Farta sa...

Hei!
Hehe, godt å høre at du mener du kunne være troende til en slik eggefadese -ikke bare meg! Hehehe, tar du deg av den godsnakkingen, eller..? ;)
Takk for det, tatt det pent og holdt meg inne og skrevet oppgave, så er nok snart fit for fight =)
Du får stå på med alle vaktene dine! KLEMklem

Anonym sa...

Hvis du hadde tatt noen spiseskjeer med sukker i tillegg og rørt og rørt kunne du jo inivtert samboeren på nyyydelig eggedosis! og som takk for serveringen kunne hun jo tatt oppvasken. :-) Håper du er bedre!
klem-klem fra Tanta'ri

Vibber`n i Farta sa...

Hehehe! Godt poeng må jeg si! :D
Fillern at jeg ikke tenkte på det! Hadde jo bare vært rettferdig det, hennes vaskeuke og alt.. :P
Formen er status quo -vel, eller litt bedre faktisk :)
Ha en fin uke!
Klem

Anonym sa...

Hei du langt, langt der borte....
Fikk at kraftig anfall av savning, og det ble ikke bedre når jeg leste at du driver med egge-sjonglering rett på yttersia av gammel-rommet mitt....det hadde vært artig å vært der! Håpe du har det bare bra. Stor stor klem..

Vibber`n i Farta sa...

Oisann, det var en sjelden gjest!
Jepp, du skulle ha vært der, men spørs om det hadde vært lurt å ikke komme løpende ut av rommet for å se hva som skjedde midt i haglebygen...
Håper Tromsø er grei mot deg!

Grethe sa...

Hei!
Nå må du snart komme med noen nyheter. Håper du har det bra. Klem fra tante G

Vibber`n i Farta sa...

Takk for det. Ja, det hjelper vel på. Nyheter, ja. God idè!
Håper du også har det bra. :)

Anonym sa...

Vi vil ha mer!
hjertelig klem fra tanta'ri!

Vibber`n i Farta sa...

Satt faktisk akkurat og skrev.. Det var ganske tilfeldig vil jeg si!
Klem tilbake fra hytte-digger`n :)