tirsdag 26. juni 2007

White Wedding

It`s a nice day for white wedding..

Tenkte jeg da jeg våknet forrige lørdags morgen. Og da var det ikke regnet jeg tenkte på, for det striregnet virkelig ute. Men jeg tenkte på hvor fint det var at dagen mange hadde ventet på i ett og et halvt år (kanskje to spesielt?) endelig var kommet. Jeg skulle ha mange æresfulle oppdrag denne dagen: hente både brudekjole og brudebukett og andre ting som hører med til forloverrollen. Bryllupet var nydelig, begge sa ja -og alle var glad =) Det var en kjempefin feiring etterpå, med taler og artige innslag. Brura og jeg ++ rocket dansegulvet til bandet nektet å spille mer for oss (de fikk visst ikke lov av hotellet vi var på), og alle kunne konstatere at det hadde vært en særdeles fin og vellykket dag :)

Da jeg endelig klarte å kreke meg hjem til Bergenskåken fra oljeryddingen (vakke lett med så mange hyggelige og interessante (!) folk på ett sted.. ;) ) var det litt av hvert å henge fingrene i. Sitat Mamma: "Har du ordnet gave og kjole og tale og gjort ferdig albumet og når kommer du hjem egentlig og tale og gave og kjole og..". Vel, med litt (mye) hjelp fra Beathe som kom på besøk helga før, gikk i hvert fall kjole i boks, og resten var jo bare plankekjøring -selv om det ble litt stress med alle en skulle møte og si ha det til for sommeren, samtidig som en jo fortsatt villle holde kontakten og være en del av oljeryddingsgjengen og ikke minst Team Fantastisk! :)

Vel, det har vært en travel tid, med celebert besøk i form av både Beathe, Kristian OG Alf Martin -på en gang! O`lykke! =D Det var virkelig kjempekoselig med besøk, for en bra gjeng!
Til sist fikk jeg det meste i boks og ble fulgt til nattoget av en kjekk ung kavaler, før jeg på nærmest komatøst vis havnet i Oslo: "God morgen, da vil vi ankomme Oslo S om ca 5 minutter". Det var en kjapp togtur.. Fredagen gikk med til å legge siste finishen på albumet jeg laget til Lisa fra utdrikningslaget, samt å leke Lisas assistent i diverse bryllupsrelaterte gjøremål. Det var koselig! Som sagt var bryllupet suverent, og etter at det hele var vel overstått har jeg ligget i eksil her i Moss og tatt livet med ro. Jeg har besøkt familie og venner og nytt livet, vært en tur i Oslo og cruiset rundt, hjulpet Mormor litt, bakt sammen med kusina mi, og impulsovertalt noen til å joine meg på interrail. Så pr nå er vi fire glade interrailere som reiser av gårde (dvs tre, en er jo allerede "av gårde"), og det er mulig at flere joiner etter hvert. Gleder meg til å sette nesen mot nerimellom og rundt forbi og besøke litt kjentfolk i Europa!

Men først skal jeg bake mere, ha bursdagsselskap, pakke litt, frekventere en av byens restauranter, finne en av samboerne mine (et sted mellom Hvitsten og Moss?) og så: hoppe på et tog! Yess, det er vel ca så langt planen strekker seg for nå -så får vi se hva Vibbern finner på. Ha en finfin sommer alle i hopa, snakkes/ skrives/ feisbukes/ meldes/ sees plutselig! ;)

PS: De to nederste bildene viser henholdsvis kikking etter fugleunger (Annaaa! og jeg) og Barnetv-stund i fjæra med funnet flytende tv (Frank, ÅK, Annaa! og jeg)-to av mange artige aktiviteter ute i Øygarden..!

Ingen kommentarer: