mandag 25. juli 2011

Fortløpende improvisering

Nå følte jeg det var på tide med en oppdatering her. Jeg tror faktisk dette er første gangen siden forrige innlegg at jeg sitter foran en datamaskin uten å tenke: nei, nå vil/ skal jeg heller... Og det mest på en positiv måte! Folk ville vel sagt "Jeg har hatt så mye å gjøre!", men jeg vil heller si : "Jeg har gjort mye". Først og fremst koser jeg meg utrolig mye sammen med Tom. Han har blitt så stor og så flink! =D Denne uka er han vel litt i trassalderen, men det også har sin charme. Vi koser oss masse, masse ute i skogen: plukker bær (ja, hunden også! Men han spiser dem mest selv.. Bringebær er favoritten hans, til tross for noen uheldige tygg av bringebærkratt...)., kantareller -de har jeg virkelig oppdaget nå! De vokser jo overalt og hvorsomhelst! Flere dager nå har jeg kommet hjem med full kurv etter kun en liten tur ute. Neste på lista jeg skal plukke er tyttebær. Jeg fant mange modne i dag, som jeg lot stå til neste tur. Det er nok på tide å skifte beite nå som blåbærne synger på siste verset. Men jeg har heldigvis fryseren full!

Ellers må jeg si at jeg er ganske vel "intergrert" i Moss og Norge igjen. Mange nye venner har jeg fått, mine gode, gamle venner har jeg heldigis fortsatt, verdens beste venn, Lisa, bor rett i nærheten, og en veldig gammel "venn" har jeg også funnet igjen. =) Det er selvfølgelig også deilig å bo nærmere familien og så nært alle mulige herlige turmuligheter! Vurderer å flytte ut i skogen en stund når det bare slutter å regne fullt på mye og jeg bare har litt fri..! Jeg er fortsatt på utkikk etter et sted å bo, så hvis noen vet om noe, så hører jeg det gjerne!

På jobben går det bra. Der er er det fortløpende improvisering på alle kanter. Og da løper man fort, skal jeg si deg..! Her om dagen da jeg kom hjem hadde jeg vært både bryllupsplanlegger, kunst-omviser, it-konsulent, opplæringsansvarlig, servitør, salgssjef, vaktmester og til og med litt resepsjonist (som er min egentlige stilling) rakk jeg å være littegrann før jeg skulle gå hjem. Ikke verst! Heldigvis trives jeg best når det er mye å gjøre. Selv om multitaskingen kan nå noe ekstreme høyder (selv for meg) her ute.

Da tror jeg at jeg avslutter der, kanskje jeg glimter til med et innlegg igjen snart! Man vet jo aldri. =)

PS: Når det gjelder de utrolig triste tilstandene her i landet, velger jeg å holde nebbet mitt lukket. Ord blir fattige. Jeg har satt flagget på halv stang.

2 kommentarer:

Nina sa...

moro å få en oppdatering fra livet ditt igjen :) Ser ut til at alt er bra og vel så det! Jeg er egentlig mest nysgjerrig på denne gamle "vennen" du har funnet igjen ;)

Juli sa...

God høst!