søndag 1. mai 2011

Kjeder meg...

Må si jeg kjeder meg litt, men ser ut til å være ute av stand til å gjøre noe med det. Plantene mine vokser lite, sola forsvant, og den lange turen i skogen gadd jeg visst ikke gå alene. Men jeg syklet en lang tur rundt halve byen, hentet bachelor-vitnemålet mitt på posten (som jeg etter fem år endelig hadde somlet meg til å bestille). Og strikket til krampa har tatt meg: bokstavelig talt. Strikkeforbud resten av kvelden :-/

OG: jeg har fått meg en jobb! Jeg fikk jobben som resepsjonist på Hotellgodset. =) Jeg begynner for fullt 1. august, men skal heldigvis jobbe noen uker før det også (opplæring) og ekstravakter hvis de trenger det.
På leksehjelpen var det kjempehyggelig! Veldig ålreite og motiverte gutter! Vi jobbet med engelsk, matte, samfunnsfag og nynorsk... Hadde ikke et så hat-forhold til å lære nynrosk på skolen som mange har, men jeg må si jeg slet litt med å huske reglene osv! Føler at jeg passer veldig godt til denne jobben: jeg kan faktisk gjøre en forskjell! En fin følelse.

Ha en fortsatt fin første mai!

4 kommentarer:

Nina sa...

Gratulerer masse med jobb :) Alt faller endelig på plass, virker det som! Virker veldig spennende den leksehjelpen, sånn bortsett fra nynorsken da ;)

Greta sa...

Du starter å skrive at du kjeder og så berer resten av innlegget ditt preg av at du ahr det gasnke så bra ja :D.
Gratulerer emd fast jobb. Det er ikkje dårlig. Lykke til emd både lekse hjelp og å bli kvitt kjedsomheten. Jobben får eg ønske deg lykke til med noe seinare på året. klem

Fru Keilegavlen sa...

Gratulera med fast jobb! Så bra! Lukke til med leksehjelpen. Ønskjer deg ei fin veke.

Anonym sa...

Kjeda du dej? Hopp på en buss ned hit da vell!! ;) Og gratulere so masse med jobb! Supre greier! -B-