torsdag 1. juli 2010

Sommertær og piknikruter

I dag er jeg litt fornøyd med meg selv. Etter jobb syklet jeg innom Etos (Vita-aktig butikk) og kjøpte brusetabletter til fotbad og neglelakk. Etter dager med mye gåing var det herlig med et fotbad med filing og klipping, og til sist litt sommerlig farge på tærne! Jeg kjøpte meg noen nye sko også -jeg trengte noen sommersko som er gode å gå i -så langt er jeg veldig fornlyd med kjøpet!

I posten i går fikk jeg dette søte, rosa garnet. Lurer på hva det skal bli?
Og de supersøte knappene fant jeg på butikken hvor jeg var for å handle litt til bursdagspikniken min på lørdag, kunne bare ikke la være å kjøpe dem!

Rødrutete piknikduk, det blir ikke mer piknikete enn dette! Matchende servietter og to stråmatter til å sitte på ble det også -og jeg har gravet frem Boccia-settet fra skapet! Gleder meg! Satser på pent vær -og ikke FOR varmt, som det har vært i det siste. I morgen er det meldt 35 grader! Lurer på hvor jeg skal gjøre av meg, for bademuligheter driver vi ikke med... Annet enn et østblokkaktig overfylt fellesbad. Spørs om jeg ikke må bite i det sure eplet og gå dit! Vi får se!

4 kommentarer:

Greta sa...

Nyt sommeren og ikkje klag på varmen :). Har hatt sommer i dag. Håper vi har han i morra også, men det er ikkje sikekrt.
Det var eit fageret og veldig rosa garn. du finn nok noko lekkert å lage av det og.
Høyres koselig ut me bursdagspiknik. Ønsker degei super helg

Nina sa...

Hurra for deg som fyller ditt år! Ja, deg vil vi gratulere! Alle i ring omkring deg vi står, og se, nå vil vi marsjere, bukke, nikke, neie, snu oss omkring, danse for deg med hopp og sprett og spring, ønske deg av hjertet alle gode ting! Si meg så, hva vil du mere? Gratulere!!

Anna sa...

tittei snuppa, kor d gikk me pikniken? savne blogginnlegg på den! sku ønska æ kunne kommet, men livet e hektisk for tida, så altfor mange jern i ilden å d hjalp ikkje for timeplanen at man fant sæ type heller. håpe resten av sommern blir fortreffelig og at du finn dæ no fast å syssle me snart! :) stor klem fra det meget ekstremt kalde nord! :)

Felisi sa...

Fine sko og fine tær! ;)
Håper du koser deg i sommervarmen. Vi har fine dager i Oslo også, men det er ikke veldig varmt i luften. Igår var det 12 grader da vi sto opp...

Takk for hyggelig kommentar til jubileet mitt, jeg tar med meg alle tips og forslag videre.