fredag 4. februar 2005

Februar Schneebruar....



Jadda, tilbake her oppe i snøhula mi i Trondheim.. :D Etter en super tur hjem til Moss! Det var kjempekoselig å treffe igjen familie og kjente, og det var supert med fest på lørdag! :D Se forøvrig bildene nedenfor... ;) På søndag var en hel gjeng fra familien vår samlet i Oslo, hvor vi var på nrk-opplevelser og var hjemme hos supertante ( i anledning hennes bursdag -28 år!)
og spiste pølser og kaker og... I det hele tatt! :D Se også bilder! Merk Flode.. ;) Det var stort å få møte ham i egen (rare?) person, ettersom jeg aldri fikk sett ham da han var på studentersamfundet.. han ble nemlig kidnappet..

Bortsett fra at all snøen som har ramlet ned fra taket snart ramler videre inn gjennom verandadøra, er det flotters å være tilbake!
Sitter og sløver litt med The Doors på øret -deilig å slappe av etter en lang dag på skolen!

Gleder meg sånn til lørdag, da kommer Romana på besøk!!!! Romana fra Sveits, sant?! Hu skal være her i ti dager -DET blir koselig det! Da blir det nok et ganske hektisk sosialliv her i Trondheim, folk fra "gjengen" vår fra folkehøyskolen kommer opp hit fra det ganske land. Gleder meg sånn, gleder meg sånn! Det skal bli bra, sjø!!! :)

Untill next time : Ha det på badet!

Ingen kommentarer: