onsdag 28. februar 2007

Glimpse At The Good Life

Glimt.

Søndag morgen. Veldig tidlig.
Også kalt lørdag kveld – veldig sent.
Zzz. Trøtt.
Vært på en storveis party. Strip(p)e og prikke- fest! Med prikkedøden...

Det var vannvittig gøy, og tok seg egentlig bare mer og mer opp utover kvelden! Etter å ha målt hvem som er størst i kjeften ( for å si det sånn) tuslet vi omsider hjem sånn i femtida etter å ha erklært at festen var over og at det ikke var mer kake igjen.. Byen lå stille på andre siden der vi ruslet langs Store Lungegårdsvann med sikte på sminkefjerner, tannbørste og en oppredd seng.

Hendelser:
Katta til naboen (type svart og hvit, 10kg og rund som en ball) satt to døgn i et tre. Da vi kom ut neste dag var treet hugget ned. Spent på hvordan det ble, om vi mer til katten får se. Det verste er at selv jeg måtte le…

Hørt i løpet av helga:

- Jeg føler meg så lett på tråden, vet ikke om jeg tør å gå ut på byen egentlig.
- Hmmm.
- Kanskje jeg får la være å shave da, det burde jo være preventivt.
- Hehe, ja, godt poeng. Jeg har mensen, så det passer jo bra, no worries, liksom.

Ellers `a? Internett borte. Nice.
Oppgaveinnlevering. Nice.
Blogger streiker.
Men det suser og går! :)

mandag 19. februar 2007

All Around the World

Reise
Reise
Reise

Et av livets mer interessante nytelsesmidler. Svært avhengighetsskapende.


visited 29 countries (13%)

Hmm.. Stort kart. 13% sier de. Synes det hørtes litt overdrevet ut. Men 50 land før jeg er 50 begynner jo å se relativt overkommelig/oppnåelig ut..? (Teste? Link)
Må bare slutte (vel...) å reise til steder jeg har vært før...! Sånn i det siste har jeg/skal jeg jo i 67% av tilfellene reise steder jeg allerede har vært: Kroatia, England, Latvia, Nederland
Bli`kke no`progresjon av sånt..!
Noen som blir med til Asia eller Sør Amerika?
Eller no`...

tirsdag 13. februar 2007

"Vi har gitt en bit av hjertet vårt til Fedje"

Vi kom til Fedje i fred og fordragelighet på fredag. At vi løp som gale for å rekke bussen, at vi slet som noen helter for å finne ut hvor nevnte buss gikk fra og at bussturen var en time lenger enn vi trodde, la slett ingen demper på stemningen. Ei heller at vi måtte vente i et forlatt ferjeskur som bar tydelig preg av ungdommens kjedsomhet og opprørspregede kåthet. En liten ferjetur, og Fedje lå for våre føtter. Med ukjent mengde ulltøy og et par ølbokser i sekken, og en stor mengde stå-på-vilje og godt humør liggende på lur, tok vi våre første skritt ut på denne etter sigende så vakre, men oljebefengte øya. Det som møtte oss var komplett mørke, kulde, ei svært blid og pratsom dame, samt en ”hovedvei” som var i snitt et par meter bred og veldig svingete. Enda var vi nye i gamet og visste svært lite. Alt så fredelig og stille ut. Lite ante vi at Fedje var en party-øy på linje med Ibiza..!

Synes du dette avsnittet var nok: Hopp videre til oppsummering. Hvis ikke kan du lese mer fra Fedje her.

Oppsummering: en helt utrolig, super og annerledes helg!

fredag 9. februar 2007

What`s Going On?

Vel. Nå sitter jeg på rommet mitt. Hører på mimremusikk og skriver brev til en god venn. Kom nettopp inn døra etter årsmøte i BSI-dans og litt dansing på Scotsman, hvor en relativt ræva pianomann radbrakk den ene sangen etter den andre. På Scotsman altså, ikke på årsmøtet.
Så nå kom jeg på min littegrann (ikke veldig), men littegrann forsømte blogg.
Det betyr kanskje bare at jeg har et ikke-forsømt annet liv for øyeblikket..? ;)

Så hva skjer da, sånn egentlig?
Vel, litt av hvert!
Jo, jeg går altså på universitetet. Har omsider fått kloret til meg studentstatus, så da er jeg vel student, da. Har til og med vært flink og levert inn noen relativt trege oppgaver. Så langt synes jeg egentlig det er ganske interessant -noe mer enn annet, selvfølgelig, men merker at jeg trives veldig godt med å være student igjen!
Ellers danser jeg 5-6 dager i uka (i sånn 1-2-3-4-5) timer, alt ettersom hvilken dag det er -noe som er kjempegøy! Innser at jeg på sikt kanskje må prioritere pittelitt, men akkurat nå passer det meg helt ypperlig -alt er jo så gøy! :D

Fire ikke helt "sånn-er-hver-dag-for-meg-ting":

  • Jeg har fått meg jobb i dag! Som ringevikar for et byrå, så nå blir det kanskje noen timer lærer- og barnehageassistent-vikariering på meg av og til. Gleder meg til å prøve det, mest fordi jeg er så sulten på livet om dagen, må liksom gjøre noe hele tiden -og gjerne noe nytt! Satser på at dette blir en bra erfaring uansett hvordan det måtte gå! ;)
  • Jeg har blitt leder i hele BSI-dans i dag! Litt skummelt, men mest gøy! Så nå skal jeg (forsøke å) lede styret bestående av en artig liten gjeng, håper vi får det mye moro sammen oppi styre og stell!
  • Nå i helga skal jeg ut og redde verden! Vel, i hvertfall litt av kysten, kanskje..? Som noen kanskje har fått med seg har både Norun og Super-Irene vært ute og gravd opp olje, så jeg fant ut at jeg ikke kunne være noe dårligere. Kanskje litt lei av å sitte på gjerdet og snakke store ord? Godt akkompagnert av ÅK reiser jeg til Fedje på fredag! Gleder meg! :)
  • På søndag kveld setter jeg meg på en (forhåpentligvis ikke altfor humpete) busstur til Oslo, eller nærmere bestemt Bærum for å avlegge supertante et besøk! Vi skal da møte kvinnsterke opp (begge to..) for å overraske Afrikafarerne på Gardermoen! Gleder meg til å se ansiktsuttrykket deres når vi plutselig bare er der -om de ikke i mellomtiden har snikesnoklest bloggen min og bare sier "hei, der var dere jo".... Tviler (heldigvis) litt på det, da -moro blir det uansett! Vi skal selvfølgelig ha med norsk og nederlandsk hurraflagg (noe visse personer kommer til å sette stoor pris på..)! :p

Kort oppsummert: jeg er så glad om dagen! Jeg elsker livet mitt! :D
(Sånn mesteparten av tiden i hvert fall. Akkurat nå er jeg litt sliten og trøtt -senga kaller. God natt! =) )