tirsdag 15. mars 2005

Don`t Forget To Dance

Dans dans dans –det er det mye av denne helga har dreid seg om. På lørdag og søndag var jeg på videregående kurs i salsa, noe som var både artig og utfordrende, men ble litt sliten.. Så ble ingen salsakveld på Nyhavna på meg, som det vanligvis blir på søndagskvelder.. Men i dag var det på`n igjen: salsakursene på mandager kan man jo ikke gå glipp av! I dag var det rett og slett KJEMPEGØY! :D Var skikkelig i salsa -siget etter en intensiv dansehelg :D

På lørdag var vi en del folk som spiste sammen her oppe i Monsterbedriften, fajitas –nam nam nam nam nam nam nam…. Etterpå spilte vi spill –Alias. Man skal forklare et ord –uten å bruke ordet selv eller deler av det. Så er det om å gjøre for de andre å gjette hva det er fortest mulig… Det var veldig gøy! Særlig da vi byttet litt på lagene -guttene mot jentene.. Hehe.. Det var jevnt lenge, men de ble rett og slett slått ned i støvlene.. Kan jo tenkes at vi jentene hadde litt flere interne ting å spille på i dette spillet.. ;) Kvinnelist, kvinnelist… (se for øvrig bilder nedenfor..)

Denne uka er godt i gang allerede. Det som selvfølgelig er litt nedtur er at hjernen min trodde det var ferie allerede forrige uke.. Så det å sitte å regne matte en hel dag var kanskje ikke helt med i beregninga.. Men tipper denne uka går fort –og så er det ferie!! I morgen skal Ola og jeg kanskje i skibakken! Det snødde tidligere i kveld, så det hadde vært knall! :D

Oppdaget forresten i dag til min store forskrekkelse at min kjære fetter har blitt innmaten i Shrek.. Se for øvrig (http://www.mojosimen.tk/)

Ønsker alle en fortsatt fin uke!!!
..-bare Vib…

And in the yellow corner we find The Boys Team.. Posted by Hello

In the other yellow corner we find.. One helfth of The Girls Team Posted by Hello

And... The other helfth of The Girls Team.. Posted by Hello

Heh Posted by Hello

BAT Posted by Hello

Jo, også er det på en måte en sånn slags dings... Posted by Hello

torsdag 10. mars 2005


Lisa på besøk! Posted by Hello

My house

Hellu!

Først: Berre så de veit da: Fra nå av er innstillingene på denne siden at alle kan kommentere de meldingene og/ eller bildene de måtte ønske! :) Venter spent...

Lisa har vært på besøk!!! :D
Forrige helg beæret bestevenninna mi, Lisa, Bartebyen med et etterlengtet besøk! Det var kjempekoselig! På fredag hadde vi fest her i Monsterbedriften -med en haug med folk! (se bilder under denne tekst..) Det var stas! På lørdag var det guidet tur litt rundt omkring (Domen, Bakklandet, Erichsen.. hehe), og på kvelden var Lisa og jeg ute og rocka dansegulvet litt (med ÅK og kusina hennes). Lisa lot seg imponere over utelivet -og ja -det ER jo utrolig gøy å gå ut i Trondheim!!! På vorspielet smakte vi noen usannsynlig gode drinker, Sure Føtter! Anbefales! :) (ÅK som imponerte ;) )
Vi hadde en super helg, fikk pratet masse! Men tiden gikk så fort.. Lisa lovte heldigvis å komme tilbake (snart?)!!! :D

SUPERTANTE PÅ BESØK
På en helt vanlig hverdag landet et fly på Værnes. Men det var ikke en helt vanlig passasjer som var ombord! Det var Supertante som skulle på et viktig jobbmøte, men som selvfølgelig var sjenerøs nok til å ta seg tid til å møte sin lille ( ?), søte og sjarmerende niese! Vi var på Erichsen, hvor arvetante spanderte både middag og kakao! For en dag, for opplevelse! Takk for at du passer på at familiemedlemmer ganske langt nord for sinsenkrysset også har det fint, Tante Ranne! ;)


Olalalalalalala....
I morgen (eller i dag, faktisk.. Ble visst litt sent..) har Ola og jeg halvt-årsdag!
Hurra! Kjæresten min er så fin! JEG ELSKER HAM! (oi.. sa jeg det høyt..?) Det er heelt sant. :D Gleder meg sånn til påsken! Da skal Ola og jeg (bare vi to :) ) på setra deres på fjellet på Otta! Ååå, gleder meg, gleder meg!! :D Gleder meg til å komme hjem til Moss en tur også!

Tilstandsrapport:
Trøtt, men glad! Livet er herlig, dere! :D

Elizabeth harefrøken glad og lett

Aida Posted by Hello

Søte-Sara og Kule-Karina Posted by Hello

Liiiisa  Posted by Hello

Pene Irene Posted by Hello

Karina og Foxy Norun Posted by Hello

Fisa og Fibber`n Posted by Hello

Mine kjære venner og samboere, Marit og Beathe (i midten) med noen venner.. Posted by Hello

Ola og ÅK :) Posted by Hello

Skal det være en øl..? Posted by Hello

Else-Marthe, Johannes og... Noen folk Posted by Hello

Det var en rosa elefant på taket..! Posted by Hello